Publiekscatering

Het zilte snoepgoed van de Zeeuwse wateren.

Visafslag

Concept

Met een variété aan heerlijke wilde vis en schaal & schelpdieren wordt in ons Nomadische restaurant alles verser dan vers voor je bereid.

Dus slurp die oester, breek die mossel en bik dat visje!

Porties per uur

500+

Menu

Mosselen, oesters, kreeft, haring, makreel, fish & chips en kibbeling.

Comfortfood om te delen!

Kaasfondue

Concept

Comfortfood wat populair is om samen te delen!
Oorspronkelijk uit Zwitserland afkomstig gerecht van gesmolten kaas.

Perfecte combinatie naast een (wijn)bar.

Porties per uur

500+

Menu

Klassiek, Emmentaler/Gruyère, Blauwschimmel kaas, Geitenkaas.
Geserveerd met crudités en brood.

Knapperig, romerig & authentiek

Flammkuchen

Concept

Dun brooddeeg met crème fraîche en een traditionele topping van ui en spek.

Op de vloer gebakken in een houtoven.

Porties per uur

500+

Menu

Flammkuchen spek & ui, flammkuchen artisjok & truffel, flammkuchen blauwschimmel & walnoot.

Verrukkelijke smaakcombinaties!

Pasta

Concept

Vers geproduceerde pasta’s met huisgemaakte sauzen in verschillende smaken op aanvraag.

Porties per uur

500+

Menu

Arrabiata, Puttanesca, Carbonara, Pesto en Bolognese.

Een smaakexplosie in elke kom!

Poke bowl

Concept

Poke Bowl is van origine een Hawaïaans gerecht.

Wij gebruiken verse vis uit Europese wateren en een aantal Oosterse ingrediënten.

Porties per uur

300+

Menu

Vis of Vegetarisch: pittige tofu & tempeh (T&T).

Ook vegan mogelijk!

Frietje stoof

Concept

Langzaam gegaard rundvlees, heerlijk mals en uit eigen keuken!

Ook is er een veganistische optie mogelijk van oesterzwammen en champignons!

Porties per uur

400+

Menu

Optie voor vlees of vegan. Friet met schil, huisgemaakte dragonmayonaise en gebakken uitjes.

Midden Oosterse Cuisine

Falafel & shawarma

Concept

De kracht van dit concept is de eenvoud. Werken met verse ingrediënten, huisgemaakte sauzen en alles hoog op smaak. Wij zijn bekend met de juiste combinaties. Deze keuken zit in onze roots.

Porties per uur

350+

Menu

Pita Falafel, Pita Eggplant, Pita Shawarma, Bowl Humus & Falafel.
Met tahin, zhoug, reb cabbage, salad, onion & sumak.

Verrukkelijke smaakcombinaties!

Restaurant concept

Concept

Bistro stijl. Vrij in te richten concept met bedienend personeel en servies.

Menu

Keuze uit bovenstaande concepten gecombineerd.

Offerte aanvragen

Wil je geen aanvraag doen, maar heb je een vraag? Klik hier.