Het zilte snoepgoed van de Zeeuwse wateren.
Visafslag
Concept
Met een variété aan heerlijke wilde vis en schaal & schelpdieren wordt in ons Nomadische restaurant alles verser dan vers voor je bereid.
Dus slurp die oester, breek die mossel en bik dat visje!
Porties per uur
500+
Menu
Mosselen, oesters, kreeft, haring, makreel, fish & chips en kibbeling.
Comfortfood om te delen!
Kaasfondue
Concept
Comfortfood wat populair is om samen te delen!
Oorspronkelijk uit Zwitserland afkomstig gerecht van gesmolten kaas.
Perfecte combinatie naast een (wijn)bar.
Porties per uur
500+
Menu
Klassiek, Emmentaler/Gruyère, Blauwschimmel kaas, Geitenkaas.
Geserveerd met crudités en brood.
Knapperig, romerig & authentiek
Flammkuchen
Concept
Dun brooddeeg met crème fraîche en een traditionele topping van ui en spek.
Op de vloer gebakken in een houtoven.
Porties per uur
500+
Menu
Flammkuchen spek & ui, flammkuchen artisjok & truffel, flammkuchen blauwschimmel & walnoot.
Verrukkelijke smaakcombinaties!
Pasta
Concept
Vers geproduceerde pasta’s met huisgemaakte sauzen in verschillende smaken op aanvraag.
Porties per uur
500+
Menu
Arrabiata, Puttanesca, Carbonara, Pesto en Bolognese.
Een smaakexplosie in elke kom!
Poke bowl
Concept
Poke Bowl is van origine een Hawaïaans gerecht.
Wij gebruiken verse vis uit Europese wateren en een aantal Oosterse ingrediënten.
Porties per uur
300+
Menu
Vis of Vegetarisch: pittige tofu & tempeh (T&T).
Ook vegan mogelijk!
Frietje stoof
Concept
Langzaam gegaard rundvlees, heerlijk mals en uit eigen keuken!
Ook is er een veganistische optie mogelijk van oesterzwammen en champignons!
Porties per uur
400+
Menu
Optie voor vlees of vegan. Friet met schil, huisgemaakte dragonmayonaise en gebakken uitjes.
Midden Oosterse Cuisine
Falafel & shawarma
Concept
De kracht van dit concept is de eenvoud. Werken met verse ingrediënten, huisgemaakte sauzen en alles hoog op smaak. Wij zijn bekend met de juiste combinaties. Deze keuken zit in onze roots.
Porties per uur
350+
Menu
Pita Falafel, Pita Eggplant, Pita Shawarma, Bowl Humus & Falafel.
Met tahin, zhoug, reb cabbage, salad, onion & sumak.
Verrukkelijke smaakcombinaties!
Restaurant concept
Concept
Bistro stijl. Vrij in te richten concept met bedienend personeel en servies.
Menu
Keuze uit bovenstaande concepten gecombineerd.