Festival concepten

Iedere dag een vers en veelzijdig assortiment.

Crew &
Artiesten catering

Wij weten uit ervaring hoe het is om te werken tijdens lange -en hectische festivaldagen. Goed zorgen voor de crew en artiesten tijdens een festival of evenement is zeker zo belangrijk! Even in alle rust kunnen genieten van een goede maaltijd geeft ze weer alle energie om door te gaan.

Onze backstage catering bestaat uit heerlijke en voedzame ontbijtjes, lunches en maaltijden. Deze zijn uitsluitend met verse producten bereid: scharrelvlees, eerlijke vis en gevarieerd vegetarisch.

Voor elk festival & evenement!

Publiekscatering

Zijpe Stijl creëert en realiseert volledig in eigen beheer een uniek concept dat perfect aansluit bij jouw festival of evenement. Smakelijk en gevarieerd eten, puur en onbewerkt en het liefste recht voor je neus bereid. Wij streven ernaar om gebruik te maken van regionale producten, met een duidelijke voorkeur voor biologische ingrediënten.

Wij kiezen voor producten van A-kwaliteit en proberen het aantal afgelegde kilometers tot een minimum te beperken. Ons streven is om grote volumes te leveren zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Offerte aanvragen

Wil je geen aanvraag doen, maar heb je een vraag? Klik hier.